KUSHTET E KREDISË

Kjo ofertë është e vlefshme për klientët e rinj, pagëmarrës të sektorit publik.

0% Interes dhe 0% Shpenzime Administrative.

Limiti do të jetë deri në 3 x paga mujore neto.

Shuma maksimale e kredisë mund të jetë deri në 1.800 Euro.

Kohëzgjatja e kredisë deri në 3 vjet.

Klienti është i detyruar të kalojë pagën e tij/saj në BKT deri në maturimin e kredisë.

Karta e kreditit dhe Overdrafti janë të obligueshme për të përfituar nga kjo ofertë.

Paga minimale duhet të jetë 250€.

Kredi me 0% interes vetëm për sektorin publik!

Për aplikim vizitoni degën më të afërt të BKT-së

BKT ruan të drejtën për të modifikuar, ndërprerë ose përfunduar këtë fushatë, pa njoftim paraprak.

Informatat rreth kredisë

01

Për të marrë kredinë me 0% interes, paga juaj duhet të jetë në BKT

02

Shuma e kredisë me 0% interes bazohet në rrogën tuaj mujore

03

Për më shumë detaje, ju lutemi na lini informatat tuaja në formularin e aplikimit.

 E dimë se çfarë kërkoni dhe bëjmë çmos që ta keni. Misioni i BKT-së është t’u sigurojë njerëzve shpejtësi, lehtësi dhe mundësi në sektorin bankar.

90+ vite eksperiencë

Në BKT do të gjeni produktet të përshtatshme për individë dhe biznese, për nevojat dhe mundësitë tuaja

PRODUKTE TË PËRSHTATSHME

Gjendemi në lokacione të shumta dhe gjithmonë afër jush për çasje më të shpejtë.

KUDO AFËR JUSH

BKT është afër jush 24/7.

Ju mund të kryeni transaksione kudo dhe në çdo kohë.

MBËSHTETJE 24 ORË

Shërbime të shpejta
dhe efikase

BKT është e fokusuar për të ofruar kreditë me kushtet më të mira në treg. 

SHPEJTË

ÇMIME ATRAKTIVE

PROCEDURA TË LEHTA

Këtë kredi mund ta përdorni për çdo qëllim që keni. Ajo ju lejon jo vetëm të mbuloni shpenzimet e menjëhershme apo të papritura, por edhe për të bërë ëndrrat tuaja realitet.

Kredi për çdo qëllim, me 0% interes

Banka Kombëtare Tregtare

Rr. Ukshin Hoti nr. 29, Qyteza Pejton, Prishtinë, Kosovë 10000

© 2018 - Banka Kombëtare Tregtare - Të gjitha të drejtat janë të rezervuara